SIGAL UNIQA Group Austria nuk ndalet me surprizat dhedhuratat fantastike, me cilat përpiqet shpërblejë sa shumë klientë, çdo periudhë vitit.

Shorteu SIGUROHU ONLINE DHE FITO” është risia e fundit e kompanisë madhe sigurimeve, i vlefshëm për gjithë klientët zgjedhin blejnë nga celulari apo laptopisiguracionet u nevojiten.

Dhuratat janë shumta dhe ndryshme çdo muaj, ndërsafituesit do përzgjidhen mënyrë rastësore mes mijërakuponave blerjeve online.

Loja promocionale është e vlefshme për çdo police Sigurimi blerë online prej datës 15 Dhjetor 2022.

Por si mund bëheni pjesëmarrës këtë lojëpromocionale?

Shumë thjesht! gjithë ata blejnë me kartë bankare njësiguracion gjatë periudhës 12 mujore www.sigal.com.al qoftësiguracion prone, shëndeti apo automjeti, bëhen automatikishtpjesëmarrës lojën promocionale.

Por çfarë do dhurojë SIGAL UNIQA çdo muaj?

Bileta për ndeshjet e Kombëtares shqiptare Futbollit

Gjatë muajve nuk ka ndeshje Kombëtares, do dhurohen:

–              Check Up FALAS një prej klinikave mira Shqipëri

–              TeleShëndet FALAS (Aplikacioni ju mundëson keni mjekun me vete 24 orë ditës, 7 ditë javës)

–              Sigurim Prone.

Si do lajmërohen fituesit nga SIGAL UNIQA dhe ku do tërhiqen çmimet?

Shorteu do hidhet çdo muaj LIVE Facebook-un zyrtar kompanisë. Por rast pamundësie për ta ndjekur atë, fituesi do njoftohet përmes numrit telefonit apo e-mailit klientit.

Çmimet e fituara do tërhiqen pranë Drejtorisë Përgjithshme SIGAL UNIQA Group Austria, adresën “SIGAL Business Center”, Bulevardi Zogu I, Tiranë.

Shorteu dhe shpallja e fituesve do zhvillohet konform ligjevedhe rregulloreve fuqi, praninë e një perfaqësuesi Autoritetit Mbikqyrjes Lojrave Fatit pranë Ministrisë Financave dherfaqësuesve Degës Rajonale Njësisë Tatimpaguesve Mëdhenj Tiranë.

Bli Online Siguracionin e Shtëpisë, Biznesit, Shëndetit apo Automjetit dhe bëhu ti një prej fituesve

 

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA, JETOJMË MË MIRË SË BASHKU

Për shumë informacione:

Web: https://sigal.com.al/loja-shperblyese-sigurohu-dhe-fito/

E-mail: info@uniqa.al

WhatsApp: 068 60 62 829