“Kush ka Shëndet, ka Shpresë; Kush ka Shpresë, ka GJITHÇKA” – Thomas Carlyle

gjithë duam jetojmë një jetë shëndetshme dhe nuk napëlqen shkojmë spitale. Por jo pak herë shëndeti nuk ështënën kontrollin tonë dhe na duhet përballemi me shumësëmundje ose aksidente.

Dhe duke parë sesa kushtojnë trajtimet shëndetësore dhespitalore, për shumë prej nesh bëhet e vështirë financiarisht tipërballojmë ato.

Prandaj, rruga e mirë është jemi siguruar çdomoment dhe këtë mënyrë duke paguar një tarifë vogël çdovit mund marrim shërbime spitalet dhe klinikat mira Shqipëri, Europë dhe Botë.

Nisur nga kjo, SIGAL UNIQA Group Austria, kompania e madhe e sigurimeve vend, ofron paketa sigurimi individualedhe familjare, cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeveshëndetësore, trajtimet mjekësore rast sëmundje apo aksidentisi dhe shpenzimet rast ndjekje klinikat dhe spitalet mira brenda dhe jashtë Shqipërisë.

 

Një prej mijëra përfituesve këtyre shërbimeve është edhebukuroshja e ekranit, Fjoralba Ponari, e cila ka edhe një mesazhpër qytetarët.

Unë kam Kartën e Shëndetit GOLD nga SIGAL UNIQA dhejam shumë e qetë për çdo papritur shëndetësore mund ndodhë!

Çfarë mbulon, do pyesni ju?

 

Gjithçka nevojitet për shëndetin. Duke nisur nga check up-i, ndërhyrjet kirurgjikale apo transplantet, ekzaminime klinikatdhe spitalet mira botë.

 

Karta GOLD mbulon shpenzime shëndetësore deri 500,000euro.

 

Me Kartën GOLD ju përfitoni falas edhe shërbimin inovativTeleShëndet”, i cili ju mundëson keni mjekun 24 orë celularin tuaj, kur keni ju nevojë!”

 

Mbulimet e Kartës GOLD nga SIGAL UNIQA?

Check UP

Diagnostikim

Trajtim mjekësor

Kujdes për shikimin

Kujdes për dhëmbët

Rehabilitim me fizioterapi

Trajtim për shëndetin mendor

Trajtim për sëmundjet e rënda (psh. Tumoret Malinje)

Mjekimi me ilaçe

COVID-19

Sigurim udhëtim

Sigurim jete nga aksidentet

TeleShëndet FALAS

Paketa Jetë Plus FALAS

Mbulimi: Spitale dhe klinika private gjithë botën

 

Mos harroni! Me Kartën GOLD ju përfitoni falas edheshërbimin inovativ TeleShëndet, i cili ju mundëson kenimjekun 24 orë celularin tuaj, kur keni ju nevojë!

 

Nëse parë kjo Kartë blihej vetëm pikat SIGAL UNIQA, nga sot ju mund ta bëni tuajën përmes celularit tuaj paksekonda.

 

Hyni www.sigal.com.al dhe blini Kartën GOLD për vete dhefamiljarët tuaj.

 

 

Për cdo pyetje apo paqartësi, kontaktoni:

Web: www.sigal.com.al

E-mail: info@uniqa.al

WhatsApp: 068 606 2829.

 

SIGAL UNIQA Group Austria, JETOJMË MË MIRË SË BASHKU