ME “POSTA SHQIPTARE” NË TË GJITHË SHQIPËRIN

           “GAZETA e ALPEVE”– gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike (ShqipëriKosovë-Mali i Zi-Lugina e PreshevësSanxhak-Nish-Maqedoni e Veriutgjendet SHITJE TË LIRË zyra postare (ZP)  qytete bashkiake e njësi administrative gjithë Shqipërinë:

           FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”– SHKODËR

               1.- SHKODRA:-Zyrat Postare Hani i Hotit, Velipojë, Dukagjin–(Shalë), BerdicëDajç, Guri i Zi, PultShoshDobraç-(Rrethinat), Oblikë-(Ana e Malit), Mes-(Postriba). 

               2.- MALËSIA e MADHE: Koplik  (qytet),  Bajza  (qytet/Kastrat),  Tamarë, (Kelmend),  Dedaj (Shkrel),  GruemirëGrizhë

               3.- VAU i DEJËS:QytetMjedë, Bushat (Qendër-Ashtë-Barbullush-Stajkë-Rranza), Koman-(Temal), Vig-Mnelë,Hajmel, Shllak.

                4.- PUKA:- QytetQelëz, Gjegjan, RrapeLuft-Qerret.

                5.-FUSHË ARRËZI:- QytetQafë Mali, Iballe, Blerim, Fierzë.

​​​        FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”–  KUKËS

           1.-TROPOJA:ZyratPostare Bajramcurri (qytet),  Fierzë (qytet),  Tropojë (nj.adm.),  Bytyç,  Lekbibaj, BujanMargegajLlugaj.

2.-KUKËSI: QytetBicajShemri-(Malzi), UjmishtArren, Kolsh, Bardhoc (Terthore),  Shtiqen,  Zapod, ShishtavecTopojan, Bushtricë, Grykë-Çajë, Kalis, Surroj.

               3.-HASI: Krumë-(qytet), GolajFajzaGjinaj.

​​​

          FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”–  LEZHË

               1.- MIRDITA:- Zyrat Postare Rrëshen-(qytet), Rubik-(qytet), Kurbnesh-(qytet/nj.a.Selitë), Fan,  OroshKaçinarKthellë.

              2.-LEZHA: Qytet. Shëngjin (qytet), Balldre Blinisht Dajç Kallmet Ungrej,  Rrilë, Zejmen,  Shënkoll.

                3.-KURBINI: Laç– (qytet), Mamuras– (qytet), Milot– (qytet), Sanxhak, Fushë Kuqe.

​​​

               FILIALI I “POSTA SHQIPTARE” – MAT 

               1.-MATI: ZyratPostare Burrel (qytet), Ulëz (qytet), LisBaz, Derjan, Rukaj-Bruç,  MacukullKomsi

               2.-BULQIZA: QytetShupenzë, Martanesh-KrastëZerqan, Fushë-Bulqizë,  GjoricëOstrenTrebisht

              3.-DIBRA:- Peshkopi-(qytet), Maqellarë-(qendër), Lurë, Tomnin, Melan KastriotMuhurr, Luzni, SelishtëSllovë, Kala e Dodës, Reç, Arras, Zall-Dardhë

               4.- KLOSI:– Qytet-(qendër). Xibër. Suç.Gurrë.

​​

             Filiali i “Posta Shqiptare” – DURRËS

              1.-DURRËSI:-ZyratPostare Qytet (ZP.1,2,3,4,5,6,7,8), Shkozet, Plazh, Spitallë

              2. SHIJAKU:Qytet (qendër/KatërRrugët), Sukth (qytet/Kullë), Manzë

 (qytet), Ishëm, Katund iRiXhafzotajMaminasGjepalaj, Fidanishte,Rrashbull.

              3.-KRUJA:-FushëKrujë (qytet), Krujë (qytet), ThumanëNikëlBulq, Borizanë, Sukth-VendasNoje-Bruz.

​​

               FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”–  FIER, LUSHNJE, BERAT

               1.-FIERI: Zyrat Postare Qytet (ZP. 1,2,3,4

               2.-BALLSHI:-Mallakastër (qytet). 

               3.-ROSKOVECI:-Qytet

               4.-PATOS:-Qytet.

               5.-LUSHNJE: Qytet

               6.-DIVJAKË: Qytet.

               7.-BERAT:–Qytet (ZP.1,2,3,4). 

               8.-KUÇOVË:-Qytet.

               9.-ÇOROVODË-Qytet. 

               10.-POLIÇAN:-Qytet.

 

              FILIALI I “POSTA SHQIPTARE” – ELBASAN E KORÇË

1.-ELBASANI:- ZyratPostare Qytet (ZP.1,2,3,4,5,6). 

2.-BELSHI:-Qytet

3.-PEQINI:-Qytet..

4.-LIBRAZHDI:-Qytet.

5.-PRRENJASI:-Qytet.

6.-CERRIKU:-Qytet

7.-GRAMSHI:-Qytet.

8.-KORÇA:-Qytet (ZP.1,2,3,4) e Liqenas(Pustec),.Voskopojë,. Dogana Kapshticë,  Drenovë,  Dardhë

9.-POGRADECI:-Qytet. Dogana Qafë-Thanë

10.-DEVOLLI- Bilisht (qytet).

11.–MALIQ:- Qytet. 11.-Ersekë:- Qytet.

 

      FILIALI i “POSTA SHQIPTARE”- VLORË, GJIROKASTËR, SARANDË

1.-SARANDA:-Zyrat Postare Qytet dhe Ksamili:-Qytet.

2.-DELVINA:-Qytet.

3.-GJIROKASTRA:-Qytet.

4.- TEPELENA:- Qytet.

5.- PËRMETI:-Qytet

6.-LIBOHOVA:-Qytet

7.-MEMALIAJ:- Qytet

8.-VLORA:-Qytet (ZP. 1,2,3)-Ujë i Ftohtë-Pusi Mezinit–Pylli Sodës-Skelë-Novoselë-Shushicë. ORIKUM:-Qytet.

9.-HIMARA:–Qytet e Qeparo:.VunoDhërmi. 

10.-SELENICA:-Qytet..      

“GAZETA e ALPEVE”- gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike  (ShqipëriKosovë-Mali i Zi-Lugina e Preshevës-Sanxhak e Nish-Maqedoni e Veriut) gjendet SHITJE TË LIRË kioskat e shtypit   qytete bashkiake e disa njësi administrative gjithë Shqipërinë:

               Qarku i SHKODRES

               Shkoder: Semi GJYRIQI (tek hotel “Rozafa”)

 

               Qarku LEZHË,  KUKËSIT e DIBRES

               Tropojë: Adem Ismailgeci

               KukësAvdi Zhubi.

               Lezhë: Fran Luca,

Qarku i TIRANËS e DURRËSIT

               Qarku Durrës

                Edi Dobi. Qyteti i Durrësit.

​​Tirana- qytetKamza kanë gjithsejt 57 pika shitjes Gazeta e Alpeve”.

ME “POSTA e KOSOVËS” NË TË GJITHË KOSOVËN

“GAZETA e ALPEVE”-gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike  (ShqipëriKosovë-Mali i Zi-Lugina e PreshevësSanxhak-Nish-Maqedoni e Veriut), e shpërndarë nga “Posta e KosovësPrishtinë e Gjakovë, gjendet SHITJE TË LIRË gjitha rajonet e Kosovës.

PRISHTINËKiosku i Shtypit i Ibrahim GashitKisokuDPTÇimi”. RrugaXhorxh Bush”. Nr. 51. (afër Radio Kosova e Universitetit PublikHasan Prishtina”). Prishtinë.

PEJË: Kiosku i Shtypit i Agim Krasniqit. SheshiNënë Tereza” (afër selisë komunës e AAK dhePostës) dhe tek Eko-Hotel “Magra Austria”  Bogë Rugovës.

DEÇAN:- Kiosku i Shtypit i Ismail KuçitafërStacionit Policor DeçanitKiosku i Shtypit iIslam Malajtek Shtatorja e Heroit Kosovës, Luan Haradinaj, Deçan. Kiosku i Shtypiti Istref Ramosaj, tek Shtatorja e Heroit Kosovës, Mentor Tolaj, Deçan.

GJAKOVË: Kiosku i Shtypiti Masar GrezdësKiosku“Rilindja 1999”, Rruga UÇK. Afër Stacionit  Autobuzave  Gjakovë. Kiosku iShtypit i Afrim Idrizit. Stacioni i Autobuzave.Gjakovë. Kiosku i Shtypit i Etnik Zhavelit. Kiosku iShtypitRilindja”. RrugaMbretëresha Teutë.( afërKEDS). Gjakovë. Bar-RestorantTropojaiHysen Ademajtnë Ponoshec  Gjakovës.

PRIZREN: Kiosku i Shtypiti Lorik ShalqinitKisoku“Atom 5”. RrugaAdemJashari” 1a. Përballë hyrjes Hotel “Theranda”.Prizren.

ISTOG:- LibrariMeshari” (tek Fahri Berisha, afër RTV “Fontana”). Rruga “Ibrahim Rugova”. Istog.

GJILAN:– Kiosku i Shtypiti Xhabir BilallitKisoku“Korza B”. Bulevardi iPavarësisë. RrugaAgim Ramadani” (afër Teatrit e Komunës). Gjilan.

FERIZAJ: Kiosku i Shtypit i Mervete Hetemit, tek Enti i Punësimit. Ferizaj.

Gazeta e Alpeveiu shkon rrugë postare edheinstitucioneve kryesore Kosovës, si Presidencës, Kuvendit, Kryeministrisë, Ministrisë Jashtme e Diasporës,  etj. disa selive diplomatike Prishtinë siAmbasada e SHBA, Mbretërisë Bashkuar Britanisë Madhe, Gjermanisë, Italisë, Francës, Shqipërisë, etj. dhe disa personaliteteve fushësakademike e biznesit  Kosovë.

Gazeta e Alpeveiu shkon rrugë postare edhekryetarëve komunave Prishtinë, Pejë, Gjakovë, Prizren, Deçan, Junik, Istog, Klinë, Gjilan, Gllogoc, Dragash, Fushë Kosovë, Kamenicë, Kaçanik, Kamenicë, Leposaviq, Lipjan, Rahovec, Obiliq, PodujevëSkënderaj, Shtime, Shtërpcë, Suharekë, Ferizaj, VitiVushtri, Zubin PatokZveçan, MalishevëNovoberdë, Mitrovicë e Veriut dhe e Jugut, Hani i ElezitGraçanicëRanillugParteshMamushë.

Numrin ta madh abonimeve individuale e kanë Peja, Prishtina, Istogu e Gjakova.

Gazeta e Alpeveshpërndahet edhe nëMaqedoninë e Veriut, në Mali i Zi, Lugina e Preshevës e Sanxhak dhe në Europë e Amerikë, (si87 copë në Gjermani etj.)

Gazeta e Alpeve”, gjitha QarqetAdministrative (Filialet Postare) Shqipërisë,   gjitha Rajonet e Kosovës, ka Përfaqësuesit,Kordinatorët,  Korespondentët e saj.