ME “POSTA SHQIPTARE” NË TË GJITHË SHQIPËRINË

​            “GAZETA e ALPEVE”– gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike (Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi-Lugina e Preshevës-Sanxhak-Nish-Maqedoni e Veriut) gjendet në SHITJE TË LIRË në zyra postare (ZP) në qytete bashkiake e njësi administrative në të gjithë Shqipërinë:

 

           FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”– SHKODËR

​               1.- SHKODRA:-Zyrat Postare Hani i Hotit, Velipojë, Dukagjin–(Shalë), Berdicë, Dajç, Guri i Zi, Pult, Shosh, Dobraç-(Rrethinat), Oblikë-(Ana e Malit), Mes-(Postriba). 

               2.- MALËSIA e MADHE: Koplik  (qytet),  Bajza  (qytet/Kastrat),  Tamarë, (Kelmend),  Dedaj  (Shkrel),  Gruemirë, Grizhë. 

               3.- VAU i DEJËS: -Qytet. Mjedë, Bushat  (Qendër-Ashtë-Barbullush-Stajkë-Rranza), Koman-(Temal), Vig-Mnelë,HajmelShllak.

                4.- PUKA:- Qytet, Qelëz, Gjegjan, Rrape, Luft-Qerret.

                5.-FUSHË ARRËZI:- Qytet. Qafë Mali, Iballe, Blerim, Fierzë.

​​​        FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”–  KUKËS

​               1.-TROPOJA: –Zyrat Postare Bajramcurri (qytet),  Fierzë (qytet),  Tropojë (nj.adm.),  Bytyç,  Lekbibaj, Bujan, Margegaj, Llugaj.

2.-KUKËSI:-QytetBicaj, Shemri-(Malzi), Ujmisht, Arren, Kolsh, Bardhoc(Terthore),  Shtiqen,  Zapod, Shishtavec, Topojan, Bushtricë, Grykë-Çajë, Kalis, Surroj.

               3.-HASI:-Krumë-(qytet), Golaj, Fajza, Gjinaj.

​​​

          FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”–  LEZHË

​               1.- MIRDITA:- Zyrat Postare Rrëshen-(qytet), Rubik-(qytet), Kurbnesh-(qytet/nj.a.Selitë), Fan,  Orosh, Kaçinar, Kthellë.

               2.-LEZHA:-Qytet. Shëngjin-(qytet), Balldre, Blinisht, Dajç, Kallmet, Ungrej, Rrilë, Zejmen,  Shënkoll.

                3.-KURBINI: Laç- (qytet), Mamuras– (qytet), Milot- (qytet),Sanxhak, Fushë Kuqe.

​​​

               FILIALI I “POSTA SHQIPTARE” – MAT 

​               1.-MATI:-Zyrat Postare Burrel (qytet), Ulëz (qytet), Lis, Baz, Derjan, Rukaj-Bruç,  Macukull,  Komsi

               2.-BULQIZA:-QytetShupenzë, Martanesh-Krastë, Zerqan, Fushë-Bulqizë,  Gjoricë,  Ostren,  Trebisht. 

               3.-DIBRA:- Peshkopi-(qytet), Maqellarë-(qendër), Lurë, Tomnin, Melan Kastriot, Muhurr, Luzni, Selishtë, Sllovë, Kala e Dodës, Reç, Arras, Zall-Dardhë. 

               4.- KLOSI:– Qytet-(qendër). Xibër. Suç. Gurrë.

​​

             Filiali i “Posta Shqiptare” – DURRËS

​               1.-DURRËSI:-Zyrat Postare Qytet (ZP.1,2,3,4,5,6,7,8), Shkozet, Plazh, Spitallë. 

               2.-SHIJAKU:-Qytet (qendër/KatërRrugët), Sukth (qytet/Kullë), Manzë (qytet), Ishëm, Katund i Ri, Xhafzotaj, Maminas, Gjepalaj, Fidanishte, Rrashbull.

               KRUJA:-Fushë Krujë (qytet), Krujë (qytet), Thumanë, Nikël, Bulq, Borizanë, Sukth-Vendas, Noje-Bruz.

​​

               FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”–  FIER, LUSHNJE, BERAT

​               1.-FIERI: Zyrat Postare Qytet (ZP. 1,2,3,4) 

               2.-BALLSHI:-Mallakastër (qytet). 

               3.-ROSKOVECI:-Qytet. 

               4.-PATOS:-Qytet.

               5.-LUSHNJE: Qytet

               6.-Divjakë: Qytet.

                7.-BERAT:Qytet (ZP.1,2,3,4). 

               8.-KUÇOVË:-Qytet.

               9.-ÇOROVODË-Qytet. 

               10.-POLIÇAN:-Qytet.

 

              FILIALI I “POSTA SHQIPTARE” – ELBASAN E KORÇË

1.-ELBASANI:- Zyrat Postare Qytet (ZP.1,2,3,4,5,6). 

2.-BELSHI:-Qytet. 

3.-PEQINI:-Qytet..

4.-LIBRAZHDI:-Qytet.

5.-PRRENJASI:-Qytet.

6.-CERRIKU:-Qytet. 

7.-GRAMSHI:-Qytet.

8.-KORÇA:-Qytet (ZP.1,2,3,4) e LIQENAS (Pustec),.VOSKOPOJË,Dogana Kapshticë,  Drenovë,  Dardhë. 

9.-POGRADECI:-Qytet. Dogana Qafë-Thanë. 

10.-DEVOLLI- Bilisht (qytet).

11.Maliq:- Qytet. 11.-Ersekë:- Qytet.

 

           FILIALI I “POSTA SHQIPTARE”- VLORË, GJIROKASTËR, SARANDË

1.-SARANDA:-Zyrat Postare Qytet dhe Ksamili:-Qytet.

2.-DELVINA:-Qytet.

3.-GJIROKASTRA:-Qytet.

4.- TEPELENA:- Qytet.

5.- PËRMETI:-Qytet. 

6.-LIBOHOVA:-Qytet. 

7.-MEMALIAJ:- Qytet. 

8.-VLORA:-Qytet (ZP. 1,2,3)-Ujë i Ftohtë-Pusi Mezinit–Pylli Sodës-Skelë-Novoselë-Shushicë. ORIKUM:-Qytet.

9.-HIMARA:–Qytet e Qeparo:.Vuno. Dhërmi. 

10.-SELENICA:-Qytet..      

​“GAZETA e ALPEVE”- gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike (Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi-Lugina e Preshevës-Sanxhak e Nish-Maqedoni e Veriut) gjendet në SHITJE TË LIRË në kioskat e shtypit  në qytete bashkiake e disa njësi administrative në të gjithë Shqipërinë:

               Qarku i SHKODRES

               Shkoder: Semi GJYRIQI (tek hotel “Rozafa”)

 

               Qarku LEZHË,  KUKËSIT e DIBRES

               Tropojë: Adem Ismailgeci

               Kukës: Avdi Zhubi.

               Lezhë: Fran Luca, Qarku i TIRANËS e DURRËSIT

               Qarku Durrës

                 Edi Dobi. Qyteti i Durrësit.

 

Tirana- qytet e Kamza kanë gjithsejt 57 pika të shitjes së “Gazeta e Alpeve”.

ME “POSTA e KOSOVËS” NË TË GJITHË KOSOVËN

​“GAZETA e ALPEVE”-gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike (Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi-Lugina e Preshevës-Sanxhak-Nish-Maqedoni e Veriut), e shpërndarë nga “Posta e Kosovës” në Prishtinë e Gjakovë, gjendet në SHITJE TË LIRË në të gjitha rajonet e Kosovës.

PRISHTINË: Kiosku i Shtypit i Ibrahim Gashit. KisokuDPT “Çimi”. Rruga “Xhorxh Bush”. Nr. 51. (afër Radio Kosova e Universitetit Publik “Hasan Prishtina”). Prishtinë.

PEJË:- Kiosku i Shtypit i Agim Krasniqit. Sheshi “Nënë Tereza” (afër selisë së komunës e të AAK dhe Postës) dhe tek Eko-Hotel “Magra Austria” në Bogë të Rugovës.

DEÇAN:- Kiosku i Shtypit i Ismail Kuçit– afër Stacionit Policor të Deçanit. Kiosku i Shtypit i Islam Malaj– tek Shtatorja e Heroit të Kosovës, Luan Haradinaj, Deçan. Kiosku i Shtypit i Istref Ramosaj, tek Shtatorja e Heroit të Kosovës, Mentor Tolaj, Deçan.

GJAKOVË: Kiosku i Shtypit i Masar Grezdës. Kiosku“Rilindja 1999”, Rruga UÇK. Afër Stacionit të Autobuzave në Gjakovë. Kiosku i Shtypit i Afrim Idrizit. Stacioni i Autobuzave. Gjakovë. Kiosku i Shtypit i Etnik Zhavelit. Kiosku i Shtypit “Rilindja”. Rruga “Mbretëresha Teutë”.( afër KEDS). Gjakovë. Bar-Restorant “Tropoja” i Hysen Ademajtnë Ponoshec të Gjakovës.

PRIZRENKiosku i Shtypit i Lorik Shalqinit. Kisoku“Atom 5”. Rruga “Adem Jashari” 1a. Përballë hyrjes së Hotel “Theranda”. Prizren.

ISTOG:- Librari “Meshari” (tek Fahri Berisha, afër RTV “Fontana”). Rruga “Ibrahim Rugova”. Istog.

GJILAN:– Kiosku i Shtypit i Xhabir Bilallit. Kisoku“Korza B”. Bulevardi i Pavarësisë. Rruga “Agim Ramadani” (afër Teatrit e Komunës). Gjilan.

FERIZAJ: Kiosku i Shtypit i Mervete Hetemit, tek Enti i Punësimit. Ferizaj.

​“Gazeta e Alpeve” iu shkon në rrugë postare edhe institucioneve kryesore të Kosovës, si Presidencës, Kuvendit, Kryeministrisë, Ministrisë së Jashtme e të Diasporës,  etj. disa selive diplomatike në Prishtinë si Ambasada e SHBA, Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe, Gjermanisë, Italisë, Francës, Shqipërisë, etj. dhe disa personaliteteve të fushës akademike e të biznesit në Kosovë.

​“Gazeta e Alpeve” iu shkon në rrugë postare edhe kryetarëve të komunave Prishtinë, Pejë, Gjakovë, Prizren, Deçan, Junik, Istog, Klinë, Gjilan, Gllogoc, Dragash, Fushë Kosovë, Kamenicë, Kaçanik, Kamenicë, Leposaviq, Lipjan, Rahovec, Obiliq, Podujevë, Skënderaj, Shtime, Shtërpcë, Suharekë, Ferizaj, Viti, Vushtri, Zubin Patok, Zveçan, Malishevë, Novoberdë, Mitrovicë e Veriut, Mitrovicë e Jugut, Hani i Elezit, Graçanicë, Ranillug, Partesh, Mamushë.

​Numrin më ta madh të abonimeve individuale e kanë Peja, Prishtina, Istogu e Gjakova.

​“Gazeta e Alpeve”, në të gjitha Qarqet Administrative (Filialet Postare) të Shqipërisë, në të gjitha Rajonet e Kosovës, ka Përfaqësuesit,Kordinatorët, Korespondentët e saj.