I nderuar Dr. BERISHA,

Në emrin e Familjes tonë KALOSHI ju falenderojmëme zemër, se megjithë përfshirjet Tuaja të shumta, gjetëtkohën të vinit në familjen tonë e të na ngushëlloni, duke na e lehtësuar dhimbjen me ato fjalë të ngrohta e të çiltra përvllain tonë, Petrit Ahmet KALOSHI.

Ju urojmë shëndet të plotë e jetë të gjatë dhe arritje nëobjekktivat Tuaja në të mirë të Popullit Shqiptar.

Ua shpërblefshim me gëzime në Familjen Tuaj!

Familja KALOSHI

Tiranë-Suedi, 5 shtator 2022