Jepet me qera një bar-restorant bashkëkohor ,me sipërfaqe 220 m2, në qendër të Tiranës, pranëUrës së Tabakëve, plotësisht i arreduar, si salla, ashtu edhe kuzhina e tij.

Çmimi, 2500 euro/muaj.

Për informacione të tjera, na kontaktoni: 00 355 67 691 6596 dhe 00383 45 233 111.