Aplikacioni Twitter në iOS është azhurnuar dhe tani i lejon të gjithë të ndajnë me shpejtësi dhe lehtësi cicërimat në historinë e tyre në Instagram.

Karakteristika e re funksionon duke përdorur listën e ndarjes në iOS ku përdoruesit thjesht prekin ikonën e ndarjes poshtë çdo cicërimi dhe zgjedhin “Instagram Stories” nga lista e aplikacioneve.

Karakteristika e re funksionon duke përdorur listën e ndarjes në iOS ku përdoruesit thjesht prekin ikonën e ndarjes poshtë çdo cicërimi dhe zgjedhin “Instagram Stories” nga lista e aplikacioneve.

Në historinë e Instagram, përdoruesit do të kenë mundësinë të ndryshojnë madhësinë e cicërimës, ta ripozicionojnë atë dhe ta zbukurojnë me afishe, muzikë dhe pajisje të tjera.

Edhe pse opsioni i ndarjes së fotove të ekranit dhe postimi manual i një historie në Instagram ishte i disponueshëm më parë, ndërfaqja e re e bën punën shumë më të lehtë dhe jep rezultate më të mira.

Pavarësisht nga lehtësia e ndarjes së cicërimave me Instagram, është ende e vështirë të ndash përmbajtjen e Instagram në Twitter.

Vendosja e një lidhjeje Instagram në Twitter shfaqet ende si një URL e rregullt. Funksionaliteti u zhduk përsëri në vitin 2012 dhe nuk tregon shenja të kthimit. Karakteristika e re e ndarjes së Twitter aktualisht është në dispozicion vetëm për përdoruesit e iOS dhe nuk përmendet kur mund të futet në pajisjet Android.