Themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg është personi i tretë më i pasur në botë.

Ai e fitoi këtë vend me një pasuri më shumë se 100 miliardë dollarë. Sipas Indeksit “Bloomberg Billionaires”, Zuckerberg mund të festojë rezultatin e shkëlyeshëm.

Ai është bashkuar në grupin e atyre që mund të mburren me pasuritë marramendëse që gëzojnë.

Në grup bësjnë pjesë edhe Bill Gates (themeluesi i Microsoft) dhe Jeff Bezos (kreu i Amazon). Ky i fundit qëndron në krye të renditjes.