Le të jemi realistë, muzika është disi gjithmonë më e mirë në veturë.

Sipas tabloidit britanik “The Sun”, u bë një studim shumë interesant, qëllimi i të cilit ishte të tregonte se cili lloj muzike është më i rrezikshmi për trafikun.

 

Më saktësisht, kur ndodh një aksident, çfarë lloj muzike dëgjohej në veturë.

Sondazhi u krye në më shumë se njëqind shoferë. Ato u përfshinë në këngë të ndryshme, dhe imituesi simuloi një situatë frenimi me një shpejtësi prej 112 km / orë.

Nëse R&B dëgjohet në makinë, ndalesa do të jetë rreth 3.4 metra më vonë se sa duhet për të shmangur përplasjen.

Të gjitha zhanret e tjera të muzikës ishin më pak ‘të rrezikshme’, kur dëgjohen në vetura.