Të dashurë mërgimtarë të Skivjanit,

Ju tani të gjithë e keni parë pa pasur nevoji që të tjerët të ju tregojin se çka ka bërë Shoqata Skivjani për Skivjanin.
Dhe sigurisht që do ta shifni edhe në të ardhmen pa pasur nevoji që dikush t’iu tregoji se çfarë do të bëjme edhe me tutje për Skivjanin.
Krejtë çka kërkojmë, ne Kryesia e Shoqates është që të gjithë mërgimtaret, ama bash të gjithë, Burra, Gra, Djemë e Vajza të Skivjanit e që marrrin të ardhura të rregullta mujore, të kontribuojnë në Fondin e Shoqatës.
Pastaj të gjithë, Ne dhe Ju, do të bëhemi dëshmitarë të shikimit e jo të tregimit se si do ta bëjmë Skivjanin më të mirë.

Kryesia e Shoqates “Skivjani”

Kryetari

Bashkim KASUMAJ