Breshëri që ra në mëngjes, ka shkaktuar dëme të mëdha në shumë fshatra Deçanit.
Sipas njoftimeve dhe fotografive të postuara në fb, dëmet janë në kopshte me speca, boston (shalqi), domate, tranguj, kunguj,…por edhe në arat e mbjella me misër.
Një bujk nga Ratishi tregon se i gjithë mundi që kishim bërë për të mbjellat, na shkoj “huq”!
Adem LUSHAJ – Deçan, Kosovë
Fotografia e Adem Lushaj
Fotografia e Adem Lushaj
Fotografia e Adem Lushaj