Sapo mora lajmin e trishtueshëm nga Franca se u nda papritur nga jeta një mik i shquar i Shqipërisë dhe shqiptarëve dr. Patrice Najbor.

Patrici ishte një diplomat francez, shkrimtar, historian e hulumtues, i cili gjithë karrieren e tij ja kushtoi historisë tonë nacionale. Ai la pas vepra e studime të shumta, kryesisht rreth Mbretit Zog dhe Familjes Mbretnore Shqiptare.

Me këtë rast i përcjell ngushëllimet Familjes Najbor si dhe miqve të tij të shumtë, kryesisht ing. Skënder Zogu!

Lamtumirë Patrice!

Të qoftë i lehtë dhéu!

Në Vendin e Shqipeve përherë do kujtohesh me veneracion!