“Gazeta e Alpeve” ju fton të abonoheni gjatë muajit shkurt për 10-mujorin 2020 duke paguar vetëm 1.000 lekë (të reja) në çdo sportel të “Posta Shqiptare” në të gjithë Shqipërinë.

“Gazeta e Alpeve” është në listen e abonimeve të “Posta Shqiptare” dhe pas abonimit iu vjen në adresën të punës ose të shtëpisë tuaj.

Komunikimi ynë i përbashkët Tel: 069 78 39 500 (me zá, sms, Viber, WhatsApp), me email: gazetaealpeve@gmail.com apo abonimet2020@gmail.com

Please follow and like us: