Poeti, studiuesi e publicisti Maxhun OSMANAJ ne komunen e Istogut te Rajonit te Pejes ne Kosove, autor i disa librave, i vleresuar me cmime, korespondent i “Gazeta e Alpeve” ne Rajonin e Pejes, u abonua ne gazete per vitin 2020, si dhe do te nderojne me pranine e tij ne “Takimi i Tiranes” i 28 marsit 2020.