“Gazeta e Alpeve”, Gazetë Rajonale, PanShqipatre e NdërBallkanike, – thuhet në një shkresë-ftesë që botuesi e kryeredaktori Ramiz Lushaj ua dërgon disa bizneseve e miqëve,- se nisur dhe nga tradita e mirë e  Shtypit Shqiptar e Botëror, po përgadit botimin e Një NUMRI SPECIAL  për FESTAT e FUNDVITIT me URIMET e REKLAMAT TUAJA, i cili do të dalin në qarkullim më 24 Dhjetor 2019.

Urimi-Reklama Juaj për Festat e FundVitit do të ketë këto tarifa (çmime) të publikimit të tyre në faqet me ngjyra dhe bardhezi në “Gazeta e Alpeve”:

* 10.000 Lekë ose 100 Euro një faqe e plotë me ngjyra.

* 5.000 Lekë ose 50 Euro një faqe e plotë bardhezi ose për gjysmen e faqes me ngjyra.

            * 3.000 Lekë ose 30 Euro për gjysmen e faqes bardhezi ose çerekun e faqes me ngjyra dhe  2.000 Lekë ose 20 Euro për çerekun e faqes bardhezi.

            Urimi e Reklama e Juaj për Festat e Fundvitit do të publikohet dhe në Portalin tonë “Limit.al” – i cili prej 12 marsit 2018 të përurimit të tij ka mbi 8 milionë vizitorë të ndryshëm.

Komunikimi ynë: Tel: +355 69 78 39 500 (zá, sms, viber, whatsapp, mesenger). E-mail:  gazetaealpeve@gmail.com / Gazeta e Alpeve. Kutia Postare 96. Tiranë/ E-mail:  ramizlushaj@gmail.com/ Facebook: Gazeta e Alpeve / Gazeta  në Kosovë:  Gazeta e Alpeve.  Fahu Postal nr. 59.  Posta Qendrore 50000.  Gjakovë.  Tel:  00383 44 122 27 56 / E-mail:  halilahmeti56@yahoo.com / Gazeta në Mali i Zi e Sanxhak:  E-mail:  nikollac@gmail.com

Paraprakisht ju bëjmë me dije se “Gazeta e Alpeve” është Gazetë Rajonale, Pan-Shqiptare, Ndër-Ballkanike, me kryeqendër të saj në Tiranë, me shtrirje etno-gjeografike (shkrime, foto, reklama…) 1.- në Hapësirat Alpine në pesështetshin ballkanik;  2.- Përgjatë brigjeve të Dy Drinave e Drinit të Bashkuar nga Prespat e Ohri dhe Lumabardhët e Kosovës, Kukësi e deri në Shkodër e Lezhë, në bregdetin Adriatik; 3.- Në qarqe e komuna përgjatë “Udhës së Kombit” nga Durrësi-Tirana, Kukësi e Prishtina deri në Nish-Shkup-Preshevë.

“Gazeta e Alpeve” është periodike, e përdyjavshme, e cila po hyn në vitin e tretë kalendarik të botimit të saj. Në faqet e saj nuk merret me politika partiake, probleme fetare, nuk pranon shkrime me fjalor të pakulturuar, etj.; Është një ndër gazetat shqiptare në Rajonin Ballkanik Shqiptar me tirazhin ma të lartë; me shpërndarjen më të madhe në tregun shqiptar ballkanik në shitje të lirë; në të gjithë Shqipërinë; si dhe në Kosovë (Gjakovë, Deçan, Junik, Pejë, Prizren, Prishtinë, Fushë-Kosovë, Gjilan, etj.); me numër të lartë të abonimeve të saj, me 464 abonime të ndryshme në Shqipëri e Kosovë, si dhe në Malin e Zi (Tuz, Ulqin, Plavë-Guci, Rrozhajë), në Maqedoninë e Veriut (Strugë, Tetovë, Dibër e Madhe, Shkup), në Greqi, Itali, Amerikë (New York, New Jersey, Connecticut, Texas, Californi, Florida), Gjermani, Zvicër, Belgjikë, Francë, Angli e Norvegji.

Ju bëjmë me dije Numrat tanë të Llogarisë Bankare në Lekë e Euro për veprimet tuaja financiare:

 

RAIFFEISEN BANK
Gazeta e Alpeve
Nr. Llog. në Euro: 0001 37 39 51
IBAN: Al 73 20 21 11 09 0000 0000 01 37 39 51
Kodi SWIFT: SGSBALTX

_____

RAIFFEISEN BANK

Gazeta e Alpeve

Nr. Llog.  0021373951

IBAN:  Al 43 20 21 11 09 0000 0000 21 37 39 51

 Kodi SWIFT: SGSBALTX

Informime më të plota për stafin e adresarin, për reklamat e publikimet, etj. gjeni në faqen 2 të gazetës.

Ftojmë edhe Bordin, Drejtorët, Zv/kryeredaktorët, Redaksinë, Kordinatorë e Korespondentë të “Gazeta e Alpeve”, të gjithë miqtë e gazetës, që me njohjet e sipërmarrjet e tyre të ndihmojnë me dashamirësi gazetën tonë të përbashkët me sigurimin ndër biznese e individë…të Urimeve e Reklamave për Festat e FundVitit

Me këtë kontributin tuaj financues na ndihmoni në botimin jetëgjatë e cilësor të “Gazeta e Alpeve” në këtë kohë krize të shtypit letër-print – thuhet në këtë letër-ftesë për biznese e individë dhe mbyllet me përcjelljen e urimit të “Gazeta e Alpeve” e Portalit “Limit.al”: -Zoti i Madh iu ndihmoftë Ju në udhët, bizneset, familje e jetën Tuaj! Gëzuar Festat e FundVitit me begatime, lumturime e lartësime…në çdo hap e ditë të Vitit 2020 !

 

Tiranë, më 12.12. 2019

Nr. 12/12 Prot.