Polaroidi ka prezantuar një aparat fotografik të çastit që i sjell imazhet e shfaqura në smartphonin tuaj si fotografi të çastit.

E përshkruar si një dhomë e errët miniature, përdoruesit mund të vendosin pajisjen në formë kulle mbi smartphonin e tyre për të krijuar versione analoge të kujtimeve të tyre të preferuara.

Përdoruesit zgjedhin një imazh nga smartphone i tyre përmes aplikacionit të origjinaleve polaroid, përpara se të vendosin telefonin e tyre të kthyer poshtë në platformë. Kur shtypet butoni i kuq, fotografia është projektuar në film dhe më pas, duke përdorur një kombinim të pasqyrave, dritës dhe kimisë unike polaroid, ajo është rindërtuar si një fotografi e çastit që nxjerr nga laboratori Polaroid.

Ruajtja e pakufizuar në të vërtetë mund të jetë armiku më i keq i kujtimeve tuaja, duke bërë që fotot tuaja dixhitale të rriten në numra dhe të përfundojnë në boshllëkun e harresës, thotë Oskar Smolokowski, drejtuesi i Polaroid. Ideja që qëndron pas laboratorit polaroid është që ai i kthen fotot tuaja më të çmuara të smartphonit në fotografi polaroidi të prekshme.

Pajisja do të jetë në shitje që prej 10 tetorit përmes Polaroid Originals për 130 dollarë në SH.B.A, 130 dollarë në Evropë dhe 120 paund në Mbretërinë e Bashkuar. Aplikacioni i laboratorit polaroid dhe Polaroid Originals mbështet iPhone 6S dhe më të ri me softuer iOS 11 e sipër, dhe android 7 dhe më të ri me mbështetje për modelet aktuale të Samsung, Huawei, Google Pixel dhe One Plus.