AUDITORIUM

Pas disa vitesh që kur e mbylla shërbimin në Britaninë e Madhe, kthehem të takoj miqtë e mi me të cilët kam ndarë gjërat më të mira gjatë atyre viteve 2012-2015.
Me këtë rast, bashkëatdhetarët këtu organizojnë një veprimtari ku do flasim për gjërat e bukura që na bashkojnë ne shqiptarëve që e duam me zemër Shqipërine, Kosovën, trojet shqiptare dhe shqiptarinë.

Falemnderit organizatorëve dhe ju pres me dëshirë

Proud to be Albanian in the UK and everywhere.
Mal Berisha, ambasador
Please follow and like us: