Vepra ma e re e ambasadorit, dr. Islam Lauka: “Kosova e kërcenuar nga gjarpri i shtëpisë”, ditën e premte, ora 12.30, do të promovohet edhe në Tiranë, në sallën “Classic” (250 vendshe) të Hotel Tirana International.

Moderatore e veprimtarisë të promovimit të kësaj vepre të ambasadorit Lauka do të jetë aktorja e njohur Arjola Demiri, e cila ka ba emër të mirë në skenat e teatrit e filma, në interpretime artistike e drejtim moderator të aktiviteteve të tilla,si në Kosovë dhe në Shqipëri. /Valdet ERMALI/

Please follow and like us: