Në nderim të emrit e veprës të Bylbyl Hazir Breçanit “Dëshmor i Kosovës dhe i Shqipërisë”, “Qytetar Nderi” i Tropojës, nga fshati Markaj i Tropojës, në 20 vjetorin e rënies së tij në Kosovë, më 24 qershor 2019, ditë e hanë, ora 11.00, në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë, do të organizohet një Akademi Përkujtimore.
Kohë pas kohe do iu njoftojmë për ecuritë e organizimit të kësaj veprimtarie me përmasa panshqiptare.

Grupi ORGANIZATOR

Please follow and like us: