Është një mollë e veçantë, ngjyrë e zezë, një kokërr e së cilës kushton 6 euro e 60 cent.

Ajo rritet në Tibet dhe quhet “Diamanti i Zi”.
Ato rriten kryesisht në male dhe marrin një ngjyrë vjollce të errët.

Një tjetër fakt i pazakontë për ta është dhe fakti se duan 2-3 vjet që të piqen tamam.