Kushdo që thotë se femrat flasin shumë e ka gabim.
Të paktën këtë sugjeron arrestimi i një 44 vjeçari shqiptar, i cili u akuzua për përndjekje të ish të fejuarës dhe jo vetëm.

Ngjarja ka ndodhur në Peruxhia të Italisë dhe pas denoncimit të ish të fejuarës shqiptari është prangosur menjëherë. Në celularin e gruas janë gjetur mesazhe me përmbatje kërcënuese për jetën e saj si dhe plot 2 mijë telefonata në 5 muajt e fundit. Fakti ka habitur dhe prokurorët italianë.

Por përtej sms-ve, vajza i ka treguar policisë se është dhunuar nga shqiptari, çka ka bërqë që ky i fundit të mos i shpëtojë dot burgu