Nasim Haradinaj

Përfaqësuesi i veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nasim Haradinaj, është duke qëndruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Përmes një postimi në Facebook, Haradinaj nuk ka hezituar të tallet me partitë politike që sipas tij u bashkuan për t’i pamundësuar shkuarjen në Amerikë.

Ai renditi partitë që tha se u bën bashkë t’ia ndalonin shkuarjen në Amerikë, duke shtuar se ‘nana Amerikë’ e shpërbleu me vizë të përjetshme.

Postimi i plotë:

Kuvendi si kurrë më parë i bashkuan forcat e LDK’së, AAK, PDK, Lista Serbska, VV, Nisma, dhe Šesplusit, i tako dalje, më denuan Ndërsa nana Amerikë më shpërbleu m’e vizë të përjetëshme….!!!

Cudi, apo rastësi?!