Si sot 20 vjet më parë, Gjykata e Tiranës e shpalli “SIGAL”-in “kompani sigurimesh”.
            Një udhëtim i gjatë në një det të trazuar me një ekuipazh të shkëlqyer mbërritëm në një destinacion, për të arritur më pas destinacionë të rinj dhe përvjetorë të rinj.
            Filluam me 5 veta e sot jemi 1,500 në Shqipëri, Kosove e Maqedoni. Sollëm investitorët e parë në industrinë e sigurimeve dhe u bëmë pjese e “UNIQA Group Austria”.
            I dhamë ekonomisë shqiptare garancinë e investimeve dhe paguam mbi 300 milionë Euro dëme.
            Udhëheqim tregun jo vetëm në “market share”, por edhe në cilësinë e shërbimit me produkte bashkëkohore e shërbime evropiane.
            Ne jemi kompania që ofrojmë të gjitha sigurimet e jetës, pensione, shëndet, sigurime pasurie, sigurime bujqësore e gjithçka kanë nevojë klientët tanë.
            Suksesi ynë, është shërbimi ndaj klientit, pagesa e dëmeve dhe prania e asistenca në çdo ngjarje.
            Ne jemi pranë shoqërisë dhe në mbështetje të saj në mbështetje të arsimit, artit, kulturës dhe sportit.
        Ne jemi kudo dhe mbështesim përparimin dhe mirëqenien, ne jemi pranë çdo klienti.

Suksese stafit të “SIGAL”-it dhe destinacionë të rinj suksesi ju presin!