Ndoka: Organizim i fortë përballë keqqeverisjes Rama.

Lideri i Demokristianëve z. Nard Ndoka sot ka mbledhur kyresinë e partisë për një takim të zgjeruar pune.

Zoti Ndoka në fjalën e tij paraqiti strukturen organizative në qënder e bazë duke ngarkuar drejtuesit e partisë për të kontaktuar deget dhe prurjet e reja në parti, më pas ka trajtuar situaten politike në vënd, sikurse ka kërkuar pergjegjësi nga secili për protestën e 16 shkurtit.

Gjithashtu edhe drejtuesit e partisë në fjalën e tyre e mbështetën kryetarin duke pranuar secili pergjegjësitë e veta, të gjithë të obliguar pêr situatën politike në vënd e detyrat organizative.

Zyra e medias së PDK-së.