Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, derisa po mbante një fjalim, ndodhi diçka e pazakontë dhe qesharake para syve të tij dhe publikut.

Dy qenë para tij po çiftëzoheshin, e kjo foto pushtoi rrjetet sociale.

Për më shumë shikojeni foton./D.Rr. /Botasot/