Sipas disa analizave rreth 3 milion njerëz vuajnë nga dhimbjet e dhëmbit çdo ditë.

Dhe ky numër gjithmonë është në rritje e sipër arsyet janë nga më të ndryshmet për këto dhimbje.

Pjesa më e madhe e njerëzve vizitojnë dentistin sapo iu paraqiten këto probleme, por ekzistojnë disa truke se si t’i ndaloni këto dhimbje edhe në kushte shtëpiake.

Disa nga këto truke janë si vendosja e qepës në dhëmbë, kripa e detit, qesja e çajit pepermint, vendosja e gjërave të ftohta në faqe, si dhe hudhra.

Image