Gazeta e Alpeve “TROPOJA”, redaksia e saj, nderon me “Çertifikatë Mirënjohje” kryetarin e Bashkisë së Tropojës, z. Besnik DUSHAJ për shkrimet e tij në disa numra në faqet e gazetës.

Kjo “Çertifikatë Mirënjohje” do të ndahet në Veprimtarinë “Gazeta e Alpeve Tropoja – Akademi Promovimi dhe e Çmimeve”, që organizohet me 4 mars 2019, ditë e hane, ora 11.00, në Muzeun Historik Kombëtar (Salla UNESCO) në Tiranë.