Kurrë s’është vonë për të realizuar ëndrrën tënde!

Nëse mendon se koha jote shkoi apo nuk mundi kurrë të vinte, gabohesh. Gjithmonë ka vend për sukses aty ku nuk mungon dëshira, besimi dhe puna

Në këtë artikull janë bërë bashkë figura të njohura publike, që mundën të jetonin ëndrrën e tyre në një moshë më të madhe se pjesa tjetër e yjeve botërorë.

Fama trokiti atëherë kur nuk pritej!

Samuel L. Jackson u shndërrua në një yll të vërtetë në moshën 43- vjeçare

Alan Rickman pati shpërthimin e tij të bujshëm kinematografik kur ishte 41

Ray Kroc qe 52 vjeç kur bleu dhe zhvilloi Mc Donald- in

Jon Hamm në “Mad Men”- 36

Harrison Ford ishte 45, kur u shfaq për herë të parë në “Star Wars”

Talk show- i i Oprah Winfrey- t mori përmasa kombëtare kur ajo ishte 32

Henry FORD krijoi makinën MODEL T, 45 vjeç

Steve Carell mori pjesë te “The Office” dhe u bë i famshëm jo më pak se 43 vjeç

Octavia Spencer mori rolin e njohur “The Help” në moshën 39- vjeçare

J. K. Rowling qe 32 kur publikoi “Harry Potter dhe guri filozofal”.

Liam Neeson qe 41 kur mori rolin protagonist në “Schindler’s List”.

Morgan Freeman u bë i famshëm 52 vjeç me rolin në “Driving Miss Daisy”.

Vera Wang iu fut botës së modës 40 vjeçe

Charles Darwin revolucionariozoi shkencën ne moshën 50- vjeçare me teorinë e tij të evolucionit

Andrea Bocelli ishte 36 vjeç kur publikoi albumin e parë

Simon Cowell u bë i njohur në Britaninë e Madhe vetëm pas daljes së tij në “American Idol” kur ishte 43

Kim Cattrall u njoh nga bota në moshën 42- vjeçare, pas pjesëmarrjë në “Sex and The City”.