Shkencëtarët janæ një hap më afër krijimit të një ilaçi që shuan dëshirat tona për pica, hamburger dhe patate të skuqura.

Një qark në tru që tundon minjtë të kënaqen me ushqime të pashëndetshme, është gjetur nga studiuesit.

Testet treguan se kur ky qark ishte “i fikur”, brejtësit ndaluan të kërkonin delikatesat e majme.

Studiuesit në Universitetin të Teksasit, Galveston, shpresojnë se studimi i tyre mund të hapë rrugën për një ilaç që ndihmon në luftimin e urisë për ushqime të pashëndetshme.