KUR TË URON RAM MUJA I GRISË

I dashur Zeqir!

Ky fillim Viti qoftë për Ju një fillim i pa fund i një jete të qetë me shëndet të mirë e lajme të mira për njerëzit që doni e ju duan.

Puna dhe jeta juaj janë dhe do të mbeten simbol i shembullit të mirë se si mund të fitosh zemrat e njerëzve pavarësisht ku ata jetojnë.

Sot, Amerika, Zvicra, Anglia, Kosova e krejt Shqipëria vijnë me mendje e me zemër aty mes pishave të Malit të Shëngjinit mbi kaltërsinë e detit tek oazi i qetësisë e i inspirimit ku gjallon e punon, hulumton e shkruan fjalë e këshilla që vetëm një Zeqir Lushaj mund t’ua përcjellë ashtu brezave.

Urime dhe Gëzuar sot e mot.

Zeqirit, Sabries e Lulit me fëmijë.

 

Nga Grija juaj e dashur, 1 Janar 2019

 …!

Tash që u ktheva nga Amerika,

(Gravitet malli i Tropojës),

Shplodhem mbi Ranë të Hedhur,

…Mes Shëngjinit e Velipojës…

…!