Cilët janë 10 artistët më të mirë të vitit 2018 në Hip Hop dhe RnB?

Top 10 artistët më të mirë të vitit 2018 në Hip Hop dhe RnB

1. Drake

2. Post Malone

3. Cardi B

4. XXXTentacion

5. Migos

6. Travis Scott

7. Eminem

8. Juice WRLD

9. Kendrick Lamar

10. Bruno Mars