Foto e ditës

Fishekzjarret shpërthejnë mbi portin Victoria dhe Kuvendin e Hong Kong and Ekspozitë Qendrore, gjatë një shfaqjeje piroteknike për të festuar Vitin e Ri në Hong Kong, Kinë. Fotoja është publikuar tek Zëri i Amerikës./