Cilat janë 10 dobitë nga shëtitja në mot të ftohtë gjatë vjeshtës dhe dimrit?

Shpesh dëgjojmë se i ftohti është i mirë për shëndetin tonë, por a e dini se cilat janë saktësisht përfitimet që trupi dhe truri kanë nga temperaturat e ulëta?

Këto janë 10 dobitë nga shëtitja në mot të ftohtë gjatë vjeshtës dhe dimrit.

1. Kemi më shumë energji

2. Flemë më mirë

3. Stimulon djegien e kalorive në indet e yndyrës ngjyrë kafe

4. Truri punon më mirë

5. Për shkak të ajrit më të pastër, ne marrim frymë më mirë

6. Janë temperatura të përsosura për vrapim

7. Zvogëlon inflamacionin dhe infeksionet

8. Ndjehemi më mirë në lëkurën tonë

9. Ne i vlerësojmë më shumë ditët në vijim

10. Në të ftohtë nuk ka insekte.