Kuvendi i Maqedonisë sot vendos rreth mandatit të Gruevskit

Nikolla Gruevski

Sot do të dihet nëse Kuvendi i Maqedonisë do t’ia marrë mandatin ish-kryeministrit të Maqedonisë, tani deputetit Nikolla Gruevski.

Gjykata Penale muaj më parë shpalli fajtor për rastin “Tanku” ish kryeministrin maqedonas Nikolla Gruevski, të cilit iu shqyrtua dënimi pre 2 vite heqje lirie dhe ndihmësministrit Gjoko Popovski me 6 vite e 6 muaj burgim.