Dua Lipa në mesin e 25 grave më me influencë në Britani

Këngëtarja shqiptare Dua Lipa është renditën në listën e 25 figurave femërore me influencë dhe frymëzuese në Britani nga revista Vogue.

Emri i Dua Lipës është krah Meghan Markel, dukeshës së Sussex, JK Rowling, Amal Clooney.

Është lista e atyre njerëzve që përcaktojnë dhe ripërcaktojnë mënyrën si ne jetojmë.

Gratë e përzgjedhura në listë, variojnë nga mosha 22 vjeçare si Dua Lipa deri në moshën 73 vjeçarem, Baroness Hale, Presidente e Gjykatës Supreme si dhe përfshin figura të politikës, arteve, modës, mediave dhe sportit.

Dua Lipa e cili fitoi dy çmime të Brit Awards këtë vit, është gruaja e parë kandidate për 5 nominime për një natë, dhe përshkruhet nga Vogue si një “definim i kulturës”.

“Hiti i saj më i ri New Rules, një himn i fuqizimit të femrës, ka paraqitur një model për jetën moderne të seksit dhe deri më tani, ka grumbulluar më shumë se 1 miliardë shikime në YouTube,” shkruan revista.