Merko priti ministrin për investime dhe kreun e OEMVP-së

Kryetari i komunës së Strugës, Ramiz Merko ka pritur në një takim ministrin për investime të huaja Bardhyl Dauti dhe kryetarin e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore, Nebi Hoxha bashkë me disa anëtarë të tjerë të OEMVP-së , ku siç thuhet është biseduar mbi gjetjen e zgjidhjeve efikase për zhvillimin dhe promovimin e interesave të komunitetit të biznesit si dhe per kushtet qe komunat ofrojne për bizneset jashtë zonave zhvillimore industriale dhe implementimin e ligjit të prillit.