SIGAL UNIQA Group Austria, kompania lider e sigurimeve dhe sponsor prej shumë vitesh i Kombëtares Shqiptare, vjen pranë tifozëve kuqezinj që duan të ndjekin Europianin e futbollit live nga Gjermania.

Çdo drejtues automjet që blen pranë kësaj kompanie sigurimin “Kartoni Jeshil” Online, përfiton FALAS sigurimin “Shëndeti në Udhëtim”.

Ndërsa çdo person tjetër që ndodhet në automjet me të përfiton deri në 50% zbritje.

Pse është i rëndësishëm Sigurimi “Shëndeti në Udhëtim” dhe përse me SIGAL UNIQA?

Mbulon:

Shpenzimet për emergjenca mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti jashtë Shqipërisë.

Evakuim mjekësor dhe riatdhesim.

Emergjencat dentare, etj

Pse me SIGAL UNIQA?

Mund ta blesh online nga telefoni në çdo moment.

SIGAL UNIQA është e vetmja kompani sigurimi në Shqipëri që ofron edhe produktin ekskluziv “Anullim Udhëtimi”.

Trajton kërkesat për dëmshpërblim me shpejtësi dhe shumë shpejt kërkesa për dëmshpërblim mund të bëhet online.

Po sigurimin “Kartoni Jeshil” pse duhet t’ja besojmë SIGAL UNIQA-s?

–   SIGAL UNIQA ofron komoditetin e blerjes online, në çdo moment, kudo ndodheni. Mjafton të keni internet në celularin tuaj.

–   SIGAL UNIQA është e vetmja kompani që ofron falas asistencën juridike kur klientët e saj qe janë përfitues në një aksident. SIGALUNIQA ju kursen kohën dhe shpenzimet për një avokat, që do të ndjekë çështjen jashtë Shqipërisë.

–   SIGAL UNIQA ofron mundëson shërbimin e Asistencës Rrugore “SIGAL UNIQA AutoSOS”, e vetmja e këtij lloji në Shqipëri. Përveç tranportit me karroatrec të mjetit tuaj, SIGAL UNIQA ofron transportin tuaj deri në hotel si dhe 1-2 ditë hotel, nëse mjeti juaj nuk mund të riparohet brenda ditës.

Blini Online KËTU(https://sales.sigal.com.al/onlineinsurancepolicy/ ) Sigurimin “Kartoni Jeshil” dhe shijoni në maksimum ndeshjet e Shqipërisë në “Euro 2024”, pa u shqetësuar për të papriturat.

Oferta vlen nga data 14 qershor deri më 14 korrik.

SIGAL UNIQA Group Austria, sponsor krenar i Kombëtares Shqiptare të Futbollit

Merrni më shumë informacione:

Web: www.sigal.com.al

E-mail: info@uniqa.al

Whatsapp: 068 60 62 829