Jeta ka shpeshherë papritura dhe rreziqe mund dëmtojnëpronën tonë dhe na shkaktojnë probleme mëdha financiare.

Nëse duam mos cënojmë buxhetin tonë familjar duke mospaguar asnjë qindarkë rast dëmi, Sigurimi i Shtëpisë është njëdomosdoshmëri.

Çfarë mbulon ky sigurim?

Dëmet e shkaktuara:

Zjarri

Rrufeja

Eksplozioni

Rënia e objekteve fluturuese nga lart

 

Këtij sigurimi mund ti shtohet edhe mbulim nga rreziqe shtesë si:

 

Tërmeti

Breshëri

Përmbytja

Stuhia

Etj.

 

Sigurimi i Shtëpisë përfshin disa lloje mbulimi:

GODINËN: E gjithë ndërtesa dhe gjitha punimet me mure e me dritare, duke përfshirë edhe dritaret e bravat, si dhe themelete bodrumeve;

SENDET PERSONALE: Mobiljet, orenditë, pajisjet, rrobat e çdo gjë shërben për përdorim shtëpi, për përdorimpersonal dhe për përdorim zyre private;

Sa kushton Sigurimi i Shtëpisë?

Çmimi është i përballueshëm për çdo shtresë shoqërisë. Sigurimi i Shtëpisë nga Zjarri kushton duke nisur nga vetëm5,000 Lekë vit, ndërsa nëse duam ta sigurojmë edhe ngarreziqe shtesë çmimi nuk shkon shumë se 1 euro për metërkatror.

Ku mund ta blejmë këtë sigurim?

Falë SIGAL ONLINE ju mund siguroni shtëpinë tuaj shumëthjeshtë, shumë shpejt dhe shumë lirë.

Ju mjafton një celular, futeni www.sigal.com.al , shkonitek rubrikaPasuri dhe Garancidhe krye do t’ju shfaqet“Sigurimi i Shtëpisë”.

Plotësoni dhënat e kërkuara dhe pak minuta polica e sigurimit mbërrin e-mailin tuaj.

 

SIGAL UNIQA ju gjeni partnerin tuaj besueshëm për siguruar qetësinë dhe mbrojtjen e merituar për shtëpinë tuaj!

Është koha bëni një zgjedhje zgjuar!

Kontaktoni tani për marrë një ofertë:

Whatsapp: +355 68 606 2829

E-mail: pasuria@uniqa.al