Risitë në WhatsApp nuk kanë të ndalur.

WhatsApp po krijon më shumë privatësi dhe kontroll për të gjithë përdoruesit.

Tashmë mund t’i bëni “silent” thirrjet që iu vijnë nga persona të panjohur.

Mjeti i ri, i quajtur “Silence Unknown Callers” ndalon njerëzit t’ju telefonojnë nëse nuk janë tashmë në kontaktet tuaja. Ky funksion ka për qëllim t’ju “ju japë më shumë privatësi dhe kontroll të thirrjeve tuaja hyrëse”, tha WhatsApp në njoftimin e tij. Ai tregoi për postë të padëshiruar dhe mashtrime, por gjithashtu përgjithësisht duke i mbajtur njerëzit të sigurt nga telefonatat e njerëzve të panjohur.