Serbia në ‘këmbë’ KUNDËR tij, Vuçiç-it i dështon protesta në Beograd! Presidenti s’e mbaron fjalën, njerëzit LARGOHEN

SERBI– Vuçiçit i prishet plani. Antimitingu i thirrur nga ai kundër protestave që mbushën rrugët e Beogradit me mijëra qytetarë që u ngritën kundër qeverisë së tij dështoi për shkak të motit të keq.

Mesiat serbe shlruajnë se njerëzit u largua pasi filloi një shi i dendur. Ndërkohë këtë të premte gjatë gjithë ditës në Beograd kanë arritur autobusë me simpatizues të Partisë Progresive Serbe për të marrë pjesë në miting.

Protestat “Serbia kundër dhunës”, të cilat çdo të premte janë gjithnjë e më masive, organizohen për shkak të gjendjes në vend dhe pakënaqësisë në rritje të qytetarëve pas dy masakrave që ndodhën në Serbi në fillim të muajit.