Gati për Festivalin e madh të muzikës në Bruksel, Kosovën e përfaqëson Dren Abazi

Këngëtari i njohur Dren Abazi bashkë me Zig Zag Orchestra do të ngjitet në skenën e Balkan Trafik Festival që do të mbahet në Bruksel dhe që përfshinë një numër të madh të artistëve.

Balkan Trafik Festival mbahet në Bruksel dhe me mbrëmjet koncertale do të nisë sonte, kurse Dren Abazi do të ngjitet në skenë më 29 prill.

Ndërkohë vet Dren Abazi që përfaqëson Kosovën në këtë festival për të tretën herë, brenda dhjetë viteve të fundit ka thënë për KultPlus se ky festival është një ndër festivalet që po ndërton ura mes popujve të Ballkanit, gjë që nuk e arrin politika.

“Ky është një prej festivaleve më të mëdhenj evropian, me qendër në Bruksel. Çdo vit ky festival mirëpret emrat më të mëdhenj evropian dhe botëror, të world music, jazzit dhe subzhanreve të tyre”.

Ndërkohë ky festival që ka në fokus Ballkanin dhe zakonisht fton artistët prominent nga rajoni i Ballkanit edhe këtë vit ka një listë të përzgjedhur të artistëve.

Dren Abazi ka thënë për KultPlus se bashkë më grupin e tij do të performojnë të shtunën, në ora 20:00 në sheshin ikonik të Brukselit“ De Brouckere”.

Përpos Dren Abazit, në skenën e Balkan Trafic Festiavl do të prezantohen edhe artistët nga Shqipëria: Josif Shukallari e Gjovalin Quintet.

Të gjithë ata që dëshirojnë të përcjellin këtë koncert mund të sigurojnë biletat në

https://www.balkantrafik.com/get-your-ticket/?fbclid=IwAR1DCirSiwYuyBsyxesuqLGE3E4SqflqzDE5AignmQ5xRfgWUAz03fINwaM

/Kult.Plus