Këto janë produktet e Apple që priten të vijnë gjatë vitit 2023

Meqenëse Apple nuk flet kurrë për produktet e reja përpara se t’i shpallë ato, është e pamundur të dimë saktësisht se çfarë mund të presim nga prodhimi i saj në vitin 2023.

Por disa pajisje priren të arrijnë në të njëjtën kohë çdo vit, duke ofruar të dhëna të mundshme se çfarë të presim, shkruajnë mediat e huaja.

Dhe rrjedhjet dhe thashethemet paraqesin gjithashtu një pamje të pajisjeve të mundshme që mund të shohim gjatë vitit 2023, të tilla si kufjet e përfolura prej kohësh të “realitetit të përzier” të Apple.

Nëse raportet rezultojnë të sakta, viti 2023 mund të shënojë sjelljen e disa gjërave për linjën e produkteve të Apple.

Në këtë drejtim, mund të shohim kufjet e para AR/VR të kompanisë, iPhone-in e parë me USB-C dhe MacBook Air të parë 15 inç, për shembull.

Sa i përket produkteve të tjera si AirPods, Apple TV dhe iPad, Bloomberg raporton se ka të ngjarë të mos shohim ndryshime të mëdha në ato linja produktesh këtë vit.

Në “lansimet e vogla” tashmë në vitin 2023, Apple ka lëshuar një version të ri të verdhë të iPhone 14, një HomePod të përditësuar, një Mac Mini me çipat M2 dhe M2 Pro dhe kompjuterë MacBook Pro me M2 Pro dhe M2 Max të ri.