UEFA nuk ndalon ofensivat e saj drej Rusisë, ku pasi vendosi të lërë sërish jashtë kompeticioneve evropiane, tashmë dhe Superkupa e Evropës, nuk do të zhvillohet aty ku ishte planifikuar, në Kazan të Rusisë.

Sipas asaj çka raportojnë mediat, UEFA ka vendosur të kërkojë një “kandidat” të ri për vendin organizator të Supërkupës së Evropës, për vitin 2023.

Kujtojmë se, Superkupa e Evropës është një përballje mes fituesit së Champions League dhe atij të Europa League, “galaktikët” e Real Madrid, të cilët janë mbajtësit aktual të këtij trofeu.