Si të ndihemi më mirë gjatë dimrit?

 

Zakonisht na ndodh që periudha e dimrit me motin e ftohtë të nae ndryshojë rrjedhën e zakonshme dhe të na bëjë të ndihemi mëtë vrazhdë. Padyshim ka metoda për ta ndryshuar këtë duke bërëgjëra të vogla, të cilat ne do t’i zbulojmë për ju tani.

Dilni herët mëngjes

Tani që ditët bëhen më të shkurtra dhe ftohta, çrregullimiemocional sezonal mund jetë një problem që ju hasni. Në këtërast, një shëtitje 15-minutëshe në mëngjes jashtë, mund t’jundihmojë dhe t’ju përmirësojë fokusin tuaj.

Krijoni një listë me këngë motivuese

Shumë studime dhe raste konktrete gjithashtu kanë treguar se muzika optimiste mund t’ju ndihmojë të ndiheni më mirë. Praçfarë prisni?

P.s Vendosni dhe alarmin e zgjimit me një këngë që ju pëlqen.

ni diçka mirë për dikë tjetër

Të shohësh dikë të lumtur për shkakun tënd është padyshim njënga ndjesitë më të mira, ndaj si opsion për ta bërë kohën e vranëtme diell kjo është e duhura. Energjia e mirë që shpërndahettanimë përfshin më shumë njerëz.