E njohur për rolet e saj teatër, filma, seriale e madje e angazhuar gjithashtu edhe politikë, Adriana Matoshi u lakuashpesh si emër për ndodhitë dhe gjithçka po kalonte.

Shëndet, dashuri, paragjykim.  Ishin këto tri fjalët e kanëshoqëruar aktoren kohët e fundit.

Para shumë se një viti Adriana gjeti dhe prezantoi Keith, dashurin e saj nga Afrika.

Për hir vërtetës, pavarësisht dashurisë dhe adhurimit gëzonte nga publiku, Adriana u paragjykua pafundësisht këtëhistori e kjo për shkak se Keith është 19 vite i vogël se ajo.

Nga ana tjetër përpos zemrës shëruar dhe mbushur plot Adrianës, shëndeti i saj dukej sikur kishte edhe një sfidë tjetërpër kaluar.

Rreth 9 vite parë, ndërkohë Adriana ishte shtatzënë me vajzën e vogël u diagnostifikua me tumor tru.

Shpirti i saj luftarak arriti triumfonte kundër tumorit dheAdriana vonë u përfshi role ndryshme si aktore duke mos lënë pas as politikën ku u deputete Vetëvendosje”.

Dhe meqë prekëm sfidën e shëndetit, pak muaj parë përAdrianën ndodhi një kthim i padëshirueshëm. Tumori.

Edhe këtë fazë vështirë Adriana donte jepte nje mesazhpër jetën dhe këtë e beri me një postim rrjetin e saj social “Facebook”, ku përveç mesazhit dha mori dhe shumëdashuri.

Prishtinë fakt u solidarizuan shumë miq e qytetarë duke bërë një marshim.  Krah Adrianës këtë rrugë vështirëqëndronte çdo moment Keith, dashuria e saj.

Ajo iu nënshtrua një operacioni dhe arriti triumfonte edhe këtë sfidë vështirë dhe u kthye aktive sërish duke mos e humbur as edhe një rast për dhënë mesazhet e saj përdashurinë dhe jetën.

Adrianën pritet ta shohim sërish role reja, angazhuar politikë e tejmbushur me një dashuri arrin mbizotërojë mbi çdo gjithçka.