Nëse do krijoni statuja për njerëzit e rëndësishëm, krijoni për mësuesit. Ata janë heronjtë e shoqërisë tonë.” Guy Kawasaki

Rreth 23,000 mësues iu rikthyen dje profesionit fisnik, atij të mësimdhënësit.

450 000 nxënës total u ulën bankat e 1700 shkollave të gjithë vendin, prej cilëve 70, 000 kopshte, 280,000 në arsimin 9-vjeçar dhe 100,000 gjimnaze.

Një detyrë e vështirë, kërkon impenjim por edhe shëndet të mirë.

Për këtë arsye, SIGAL UNIQA për tu ardhur ndihmë stafeve pedagogjike çerdhe, kopshte, shkolla 9-vjeçare apo gjimnaze, sapo ka promovuar në treg paketën e reTeleShëndet”, dedikuar mësuesve dhe edukatoreve, si dhurata e mirë e vlefshme në këtë nisje vitit ri shkollor.

Kjo paketë sigurimi kushton vetëm 10,000 lekë/ vit për person dhe ka këto përfitime:

Konsulta me Video dhe audio me mjek përgjithshëm24/7 në aplikacionin Teleshëndet

Deri 2,000 euro shpërblim monetar fiks rast diagnostikimi me sëmundje malinje

Deri 1,000 euro shpërblim monetar fiks rast ndërhyrje kirurgjikale

Check up 1 herë vit

Vizitë okulisti falas

Xhama syzesh me zbritje

Vizitë Dentisti falas & higjenizim me zbritje 60%

Fizioterapi me zbritje në Klubin e Shëndetit SIGAL

Deri 50% zbritje rrjetin mjekësor ekskluziv SIGAL TELESHËNDET

Me shërbiminTeleshëndetju do ta keni mjekun gjithmonë dhe kudo me vete!

Kur jeni sëmurë dhe keni nevojë konsultoni një mjek, Teleshëndet do jetë aty për ju, dispozicion24 orë ditës, 7 ditë javës.

Mjekët e liçensuar TeleShëndet do t’ju ndihmojnëme këshilla mjekësore, do ju lëshojnë recetën apo do ju lexojnë përgjigjet e analizave kohë reale.

Për tu njohur me hollësi me gjitha përfitimet ofrojnë paketat, Shkarkoni tani aplikacioninTeleshëndet App Store ose Google Play; regjistrohuni pak sekonda dhe provoni falas për 24 orë këtë shërbim mjekësisë moderne sjellë nga SIGAL UNIQA : https://sigal.com.al/teleshendet/

ShërbimiTeleShëndetmund ta blini online KËTU (https://sales.sigal.com.al/OnLineInsurancePolicy/SelfService/Shu/Teleshendet.aspx?paketa=TE%20RRITUR )

MËSUES TË DASHUR, SUKSESE NË KËTË VIT TË RI SHKOLLOR

PËR ÇDO PYETJE APO PAQARTËSI, KONTAKTONI NË:

Web: www.teleshendet.al

E-mail: info@uniqa.al

WhatsApp: 068 60 62 829