Frances Connolly, 55 vjeç, fituese e lotarisë, prej 137 milionë euro në vitin 2019, së bashku me bashkëshortin e saj Patric ka dhuruar më shumë se gjysmën e fitimeve për bamirësi.

Connolly shprehet se është “e varur” për të ndihmuar të tjerët. Ajo ka krijuar dy fondacione bamirësie: një që mban emrin e nënës së saj të ndjerë “Kathleen Graham” në vendlindjen e saj në Irlandën e Veriut dhe “PFC Trust” që mbështet të moshuarit dhe refugjatët në qytetin e saj të lindjes.

Connolly tregon se ka dhuruar 71 milionë euro, por nuk mban regjistrin ku i shënon, duke bërë shaka se do të shqetësohej nëse burri i saj do ta shikonte.