Familja Buçpapaj : Funerali i Ilir Buçpapaj të mërkurën në Bronx – New York – varrimi në Tropojë
Gazetari dhe regjisori i shquar i RTSH-së, Ilir Buçpapaj, ndërroi jetë të dielën në Nju Jork, pas një ataku në zemer, në moshën 69 vjeçare.
Simbas, njoftimit të familjes ceremonia mortore (Epamje) do të mbahet ditën e Mërkurê 26 Janar 2022, nga ora 3 PM(mbasdite) deri në orën 8 PM (mbrëmje) në :
Lucia Brothers Funeral Home
569 E. 184th Street
Bronx, NY 10458
718-367-8000
Qytetare shqiptaro-amerikane e personalitete te Komunitetit Shqiptar nga Nju Jorki-Nju-Xhersi-Kenerika-Uashingtoni-Filadelfia etj. do te nderojne me pranine e tyre ne kete Ceremoni Mortore per shqiptaro-amerikanin Ilir Bucpapaj.
Familja Buçpapaj kërkon të çojë në vend amanetin e lënë prej tij, t’a varrosnin në atdhe : “Sipas amanetit të lënë nga vet Iliri, trupi i tij do të varroset në fshatin Tplâ të Tropojës.