Kompania e sigurimeve “Uniqa” për 18 vite me radhë ka shënuar suksese jashtëzakonshëm duke u rankuar kompani lider Ballkan sa i përket tregut sigurimeve.

CEO i kompanisë Avni Ponari, një intervistë për TV21 tha se “Uniqa” ka zgjedhur rrugën e drejtpërdrejtë dhe klientëve u ka shërbyer mënyrën mirë mundshme.

Sipas tij, prej themelimit saj, para 18 vjetësh, “UNIQA” ka qenë gjithmonë pranë klientëve dhe problemve tyre.

“UNIQA është kompani lider tregun ballkanas sigurimeve, prej vitesh pasi ajo ka ditur zgjedhë rrugën e drejtëpërdrejtë, t’ju shërbejë klientëve mirë, t’ju japë produktin e nevojshëm ata duan. Dhe jenë gjithmonë afër klientëve, jo vetëm kurmarrin primin por veçanërisht kur ata kanë nevojë dhe kur duhet paguar dëmi. Ky është suksesi i UNIQA-s Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë”, tha ndër tjera Avni Ponari.

I pyetur për 18 vitet e UNIQA-s Maqedoninë e Veriut dhe për çfarë ndjehet krenar, Ponari u përgjigj:

“Ka shumë për tu krenuar por themelore mbetet gjithmonë stafi. Ne kemi investuar shumë për patur një staf bashkohor, ketë produkte bashkohore. Produktet tregtohen tregun europian janë tashmë tregun ku operon UNIQA, Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Natyrisht, ajo duhet thënë është se, ne jemi gjithmonë afër klientëve dhe gjithmonë transparent me ta. Nuk ndodh refuzojmë dëme realisht kanë ndodhur. I paguajmë ato sa shpejt”.

Intervista e plotë e CEO SIGAL UNIQA Group Austria Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, z. Avni Ponari dhënë për televizionin TV21:

Me rastin e 18 viteve nga themelimi i UNIQA SH.A si dhe 11 vite UNIQA Life SH.A  Shkup më 28 dhjetor u organizua inagurimi i zyrave reja qëndrore buevardin Ilinden nr.1 Shkup.

Inagurimi me prerjen e shiriti për hapjen solemne zyrave reja u nga ana e Presidentit Bordit mbykqyrës SIGAL UNIQA GRUP Shqipëri, Maqedonia e Veriut dhe Kosovë Z.Avni Ponari bashku me Ambasadorin e Republikës Austrisë Dr. Georg Woutsas, Drejtori i Përgjithshëm iUNIQA Maqedoni Z. Driton Azizi si dhe Drjetoresha e UNIQA Life ZNJ. Aleksandra Shkëmbi Antovska.