Liga Unike vulos zyrtarisht çeljen e aktivitetit përbashkëtbasketbollistik. Tashmë protokollet e ndeshjeve janë firmosurrezultatet e tre sfidave para, zhvilluar Rahovec.

Ekipet e Vllaznisë, Tiranës, Gogës, Sigal Prishtinës, KB Ylli, Rahovecit dhe Pejës, janë ndeshur midis tyre, duke përcaktuar ekipet gjysmë-finaliste.

Emocioni i çeljes, vazhdon jetë kulm dyjakampet, andej dhe këtej kufirit. Gjithçka do kulmojë përcaktimin e Kampionit historik kësaj lige kaq unike. pallatin e sportitDhimitraq Goga datat 13 dhe 14 Prill.

Realizimi i kësaj ëndrre shumëpritur, anagazhon dhetërheq pas vetes, lojtarë fushë dhe jashtë saj,grupe pune, gjyqtarë, trajnerë, komisarë, sponsorë, mediume ndryshme.

Tre gjyqtarë dhe dy komisarë nga Shqipëria kanë firmosurprotokollet e para, shumë tjerë do pasojnë ndeshjet vazhdim.

Sa na gëzon fakti historia e kësaj lige po shkruhet, aqdhe na detyron ta shkruajmë mirë e mbarë!

Falenderues, për gjithë ekipet pjesmarrëse, drejtuesit e tyre dhe çdo aktor Ligën Unike do ta bëjë faktor!

Suksese me zemër,

Fituesi kësaj here është BASKETBOLLI…!